| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Koštomaj] |
| UDK: | 577.112:547.96:637.5:636.5+637.56 |
| COBISS: |
4684920
|
| Št. ogledov: | 324 |
| Št. prenosov: | 51 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of cod and chicken protein hydrolysates on oxidation status and mitochondrial proteome of yeast Saccharomyces cerevisiae |
| Sekundarne ključne besede: | proteins;protein hydrolysates;bioactive peptides;antioxidative peptides;cod;chicken;Saccharomyces cerevisiae;proteomics;mitochondrial proteome;protein profile;two-dimensional gel electrophoresis; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije |
| Strani: | XII, 66 f., [5] f. pril. |
| ID: | 11990112 |