diplomsko delo, univerzitetni študij
Tatjana Koštomaj (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Polona Jamnik (Mentor)

Povzetek

Vpliv proteinskih hidrolizatov polenovke in piščanca na oksidacijski status in mitohondrijski proteom kvasovke vrste Saccharomyces cerevisiae

Ključne besede

proteini;proteinski hidrolizati;bioaktivni peptidi;antioksidativni peptidi;polenovka;piščanec;Saccharomyces cerevisiae;proteomika;mitohondrijski proteom;proteinski profil;dvodimenzionalna gelska elektroforeza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Koštomaj]
UDK: 577.112:547.96:637.5:636.5+637.56
COBISS: 4684920 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 324
Št. prenosov: 51
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of cod and chicken protein hydrolysates on oxidation status and mitochondrial proteome of yeast Saccharomyces cerevisiae
Sekundarne ključne besede: proteins;protein hydrolysates;bioactive peptides;antioxidative peptides;cod;chicken;Saccharomyces cerevisiae;proteomics;mitochondrial proteome;protein profile;two-dimensional gel electrophoresis;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije
Strani: XII, 66 f., [5] f. pril.
ID: 11990112