| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Ličen] |
| UDK: | 637.524/.525:579.24:615.917 |
| COBISS: |
3494520
|
| Št. ogledov: | 326 |
| Št. prenosov: | 87 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Taxonomic identification and characterization of fungi that contaminate fermented meat |
| Sekundarne ključne besede: | meat products;dried meat products;contamination of meat products;fungi;mycotoxins;Aspergillus;Cladosporium;Eurotium;Penicillium;salt-contamination source; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije |
| Strani: | XV, 110 f. |
| ID: | 11997301 |