Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Ličen] |
UDK: | 637.524/.525:579.24:615.917 |
COBISS: | 3494520 |
Št. ogledov: | 326 |
Št. prenosov: | 87 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Taxonomic identification and characterization of fungi that contaminate fermented meat |
Sekundarne ključne besede: | meat products;dried meat products;contamination of meat products;fungi;mycotoxins;Aspergillus;Cladosporium;Eurotium;Penicillium;salt-contamination source; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije |
Strani: | XV, 110 f. |
ID: | 11997301 |