magistrsko delo
Anja Gaber (Avtor), Jasna Bertoncelj (Recenzent), Marjan Simčič (Mentor), Barbara Koroušić-Seljak (Komentor)

Povzetek

Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil

Ključne besede

prehrana;brezglutenska prehrana;celiakija;gluten;brezglutenska živila;prehransko profiliranje;spletno orodje OPKP;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Gaber]
UDK: 641.1:613.2:616.34
COBISS: 4647800 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 395
Št. prenosov: 89
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods
Sekundarne ključne besede: nutrition;gluten-free diet;celiac disease;gluten;gluten-ree foods;nutritional profiling;web-tool OPCN;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 67 f., [11] f. pril.
ID: 12012580