Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Gaber] |
UDK: | 641.1:613.2:616.34 |
COBISS: | 4647800 |
Št. ogledov: | 395 |
Št. prenosov: | 89 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods |
Sekundarne ključne besede: | nutrition;gluten-free diet;celiac disease;gluten;gluten-ree foods;nutritional profiling;web-tool OPCN; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 67 f., [11] f. pril. |
ID: | 12012580 |