| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2021 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UP FM - Fakulteta za management |
| Založnik: | [A. Apollonio] |
| UDK: | 005.52:664.655:641.56:616-056.43(043.2) |
| COBISS: |
79954179
|
| Št. ogledov: | 1511 |
| Št. prenosov: | 62 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | entrepreneurship;business plan;healthy diet;gluten;gluten-free diet;gluten-free bakery; |
| Vrsta dela (COBISS): | Zaključna naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. na Primorskem, Fak. za management |
| Strani: | IX, 39 str., [7] str. pril. |
| ID: | 13490039 |