| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Gaber] |
| UDK: | 641.1:613.2:616.34 |
| COBISS: |
4647800
|
| Št. ogledov: | 395 |
| Št. prenosov: | 89 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Design and evaluation of the nutritional profile of gluten-free foods |
| Sekundarne ključne besede: | nutrition;gluten-free diet;celiac disease;gluten;gluten-ree foods;nutritional profiling;web-tool OPCN; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 67 f., [11] f. pril. |
| ID: | 12012580 |