| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Štalcar] |
| UDK: | 663.253:547.233:615.9 |
| COBISS: |
4585592
|
| Št. ogledov: | 617 |
| Št. prenosov: | 96 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Biogenic amines in wine |
| Sekundarne ključne besede: | wine;Blaufränkisch;biogenic amines;malolactic fermentation;lactic acid bacteria;histamine; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 65 f. |
| ID: | 12014793 |