| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Klančar] |
| UDK: | 637.3.06:636.3:577.2.088 |
| COBISS: |
4559992
|
| Št. ogledov: | 247 |
| Št. prenosov: | 56 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Detection of adulterations of goatsʼ and sheepsʼ cheeses with cowsʼ milk |
| Sekundarne ključne besede: | cheese;cheese adulteration;cowsʼ cheese;goatsʼ cheese;sheepsʼ cheese;cheese mixtures;molecular techniques;PCR;quantitative detection; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 67 f. |
| ID: | 12014797 |