magistrsko delo
Ana Klančar (Avtor), Polona Jamnik (Recenzent), Barbara Jeršek (Mentor)

Povzetek

Ugotavljanje potvorb kozjih in ovčjih sirov s kravjim mlekom

Ključne besede

sir;potvorbe sira;kravji sir;ovčji sir;mešani sir;molekularne tehnike;PCR v realnem času;kvantitativno določanje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Klančar]
UDK: 637.3.06:636.3:577.2.088
COBISS: 4559992 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 247
Št. prenosov: 56
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Detection of adulterations of goatsʼ and sheepsʼ cheeses with cowsʼ milk
Sekundarne ključne besede: cheese;cheese adulteration;cowsʼ cheese;goatsʼ cheese;sheepsʼ cheese;cheese mixtures;molecular techniques;PCR;quantitative detection;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 67 f.
ID: 12014797