| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [H. Volk] |
| UDK: | 637.1.06:636.3:577.2.088 |
| COBISS: |
4349304
|
| Št. ogledov: | 377 |
| Št. prenosov: | 99 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Determination of adulteration of goatsʼ milk and sheepʼs milk with cowʼs milk on DNA and protein level |
| Sekundarne ključne besede: | milk;milk adulteration;cowsʼ milk;goatsʼ milk;sheepʼs milk;determination of adulteration;molecular techniques;PCR;proteomics; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XIII, 128 f., [10] f. pril. |
| ID: | 12014812 |