Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Klančar] |
UDK: | 637.3.06:636.3:577.2.088 |
COBISS: | 4559992 |
Št. ogledov: | 247 |
Št. prenosov: | 56 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Detection of adulterations of goatsʼ and sheepsʼ cheeses with cowsʼ milk |
Sekundarne ključne besede: | cheese;cheese adulteration;cowsʼ cheese;goatsʼ cheese;sheepsʼ cheese;cheese mixtures;molecular techniques;PCR;quantitative detection; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 67 f. |
ID: | 12014797 |