magistrsko delo
Marjetka Kršlin (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Polona Jamnik (Mentor), Barbara Jeršek (Komentor)

Povzetek

Proteinski profili različnih vrst mleka

Ključne besede

mleko;potvorbe mleka;kravje mleko;kozje mleko;ovčje mleko;določanje potvorb;proteomika;proteinski profili mleka;2-D elektroforeza;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Kršlin]
UDK: 637.12.06:577.112-088
COBISS: 4472696 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 316
Št. prenosov: 64
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Protein profiles of various types of milk
Sekundarne ključne besede: milk;milk adulteration;cowsʼ milk;goatsʼ milk;sheepsʼ milk;determination of adulteration;proteomics;protein profiles of milk;2-D electrophoresis;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 40 f., [1] f. pril.
ID: 12014804