| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Kršlin] | 
| UDK: | 637.12.06:577.112-088 | 
| COBISS: | 4472696   | 
| Št. ogledov: | 316 | 
| Št. prenosov: | 64 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Protein profiles of various types of milk | 
| Sekundarne ključne besede: | milk;milk adulteration;cowsʼ milk;goatsʼ milk;sheepsʼ milk;determination of adulteration;proteomics;protein profiles of milk;2-D electrophoresis; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 40 f., [1] f. pril. | 
| ID: | 12014804 |