Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Kršlin] |
UDK: | 637.12.06:577.112-088 |
COBISS: | 4472696 |
Št. ogledov: | 316 |
Št. prenosov: | 64 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Protein profiles of various types of milk |
Sekundarne ključne besede: | milk;milk adulteration;cowsʼ milk;goatsʼ milk;sheepsʼ milk;determination of adulteration;proteomics;protein profiles of milk;2-D electrophoresis; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 40 f., [1] f. pril. |
ID: | 12014804 |