| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Kršlin] |
| UDK: | 637.12.06:577.112-088 |
| COBISS: |
4472696
|
| Št. ogledov: | 316 |
| Št. prenosov: | 64 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Protein profiles of various types of milk |
| Sekundarne ključne besede: | milk;milk adulteration;cowsʼ milk;goatsʼ milk;sheepsʼ milk;determination of adulteration;proteomics;protein profiles of milk;2-D electrophoresis; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 40 f., [1] f. pril. |
| ID: | 12014804 |