| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2011 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva] |
| UDK: | 613.2-057.1+641.1:543.06 |
| COBISS: |
3998840
|
| Št. ogledov: | 337 |
| Št. prenosov: | 71 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Eating habits and assessment of nutritional value of meals from public canteens |
| Sekundarne ključne besede: | nutrition;eating habits of adults;community nutrition;nutrition of workers;dietary reference intake;nutritional values;chemical composition;proteins;fats;fatty acids;salt;carbohydrates;fibres;energy intake;energy values;energy density;nutrition energy density; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva |
| Strani: | XIII, 99 f., [7] f. pril. |
| ID: | 12014834 |