magistrsko delo s področja živilstva
Petra Kasenburger (Avtor), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Prehranjevalne navade in ocena hranilnih vrednosti toplih malic v podjetjih z organizirano prehrano

Ključne besede

prehrana;prehranjevalne navade odraslih;družbena prehrana;prehrana delavcev;dnevni vnos hranil;hranilna vrednost;kemijska sestava;beljakovine;maščobe;maščobne kisline;sol;ogljikovi hidrati;prehranska vlaknina;energijska vrednost;energijski delež;energijska gostota;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva]
UDK: 613.2-057.1+641.1:543.06
COBISS: 3998840 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 337
Št. prenosov: 71
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Eating habits and assessment of nutritional value of meals from public canteens
Sekundarne ključne besede: nutrition;eating habits of adults;community nutrition;nutrition of workers;dietary reference intake;nutritional values;chemical composition;proteins;fats;fatty acids;salt;carbohydrates;fibres;energy intake;energy values;energy density;nutrition energy density;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva
Strani: XIII, 99 f., [7] f. pril.
ID: 12014834