| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2009 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [Biotehniška fakulteta, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva] |
| UDK: | 663.222:663.256/.257:546.21:547.56 |
| COBISS: |
650615
|
| Št. ogledov: | 355 |
| Št. prenosov: | 93 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of oxygen intake on maturing of red wines |
| Sekundarne ključne besede: | wines;Merlot;Cabernet Sauvignon;red cuvée;microoxygenation;oxygen;phenols;tannins;anthocyanins;colour;astringency;sensory characteristics; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva |
| Strani: | XI, 96 f. |
| ID: | 12014873 |