| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2009 |
| Tipologija: | 1.02 - Pregledni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 663.2 |
| COBISS: |
6103673
|
| ISSN: | 1581-9175 |
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
| Št. ogledov: | 775 |
| Št. prenosov: | 258 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Mikroosigenacija rdečih vin |
| Sekundarne ključne besede: | slv;vino;mikrooksigenacija;mikrooksigenatorji;kisik;fenoli;barva;stabilnost;antociani;tanini;polimerizacija; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 327-336 |
| Letnik: | ǂLetn. ǂ93 |
| Zvezek: | ǂŠt. ǂ3 |
| Čas izdaje: | 2009 |
| ID: | 1731854 |