| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2020 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije |
| UDK: | 634.8+663.2 |
| COBISS: |
5947496
|
| ISSN: | 0304-4238 |
| Št. ogledov: | 1296 |
| Št. prenosov: | 68 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarne ključne besede: | vinska trta;grozdje;pridelek;redukcija pridelka;redčenje;tanini;antociani;kemična sestava; |
|---|---|
| Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2022-01-10 |
| Komentar vira: | Soavtorji: Rachele Falchi, Joshua Vanderweide, Paolo Sabbatini, Marijan Bubola, Andreja Vanzo, Klemen Lisjak, Enrico Peterlunger, Jose Carlos Herrera; |
| Strani: | str. 1-9 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ264 |
| Zvezek: | ǂart. no.ǂ109166 |
| Čas izdaje: | 2020 |
| DOI: | 10.1016/j.scienta.2019.109166 |
| ID: | 11633689 |