Povzetek

Yield reduction through cluster or selective berry thinning similarly modulates anthocyanins and proanthocyanidins composition in Refosco dal peduncolo rosso (Vitis vinifera L.) grapes

Ključne besede

Grapevine;Yield reduction;Selective thinning;Tannins;Anthocyanins;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 5947496 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0304-4238
Št. ogledov: 1296
Št. prenosov: 68
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarne ključne besede: vinska trta;grozdje;pridelek;redukcija pridelka;redčenje;tanini;antociani;kemična sestava;
Konec prepovedi (OpenAIRE): 2022-01-10
Komentar vira: Soavtorji: Rachele Falchi, Joshua Vanderweide, Paolo Sabbatini, Marijan Bubola, Andreja Vanzo, Klemen Lisjak, Enrico Peterlunger, Jose Carlos Herrera;
Strani: str. 1-9
Letnik: ǂVol. ǂ264
Zvezek: ǂart. no.ǂ109166
Čas izdaje: 2020
DOI: 10.1016/j.scienta.2019.109166
ID: 11633689