Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2020 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije |
UDK: | 634.8+663.2 |
COBISS: | 5947496 |
ISSN: | 0304-4238 |
Št. ogledov: | 1296 |
Št. prenosov: | 68 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarne ključne besede: | vinska trta;grozdje;pridelek;redukcija pridelka;redčenje;tanini;antociani;kemična sestava; |
---|---|
Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2022-01-10 |
Komentar vira: | Soavtorji: Rachele Falchi, Joshua Vanderweide, Paolo Sabbatini, Marijan Bubola, Andreja Vanzo, Klemen Lisjak, Enrico Peterlunger, Jose Carlos Herrera; |
Strani: | str. 1-9 |
Letnik: | ǂVol. ǂ264 |
Zvezek: | ǂart. no.ǂ109166 |
Čas izdaje: | 2020 |
DOI: | 10.1016/j.scienta.2019.109166 |
ID: | 11633689 |