Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [Biotehniška fakulteta, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva] |
UDK: | 663.222:663.256/.257:546.21:547.56 |
COBISS: | 650615 |
Št. ogledov: | 355 |
Št. prenosov: | 93 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of oxygen intake on maturing of red wines |
Sekundarne ključne besede: | wines;Merlot;Cabernet Sauvignon;red cuvée;microoxygenation;oxygen;phenols;tannins;anthocyanins;colour;astringency;sensory characteristics; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva |
Strani: | XI, 96 f. |
ID: | 12014873 |