magistrsko delo
Marko Lesica (Avtor), Tatjana Košmerl (Mentor), Helena Prosen (Komentor)

Povzetek

Vpliv vpihovanja kisika na zorenje rdečih vin

Ključne besede

vino;merlot;cabernet sauvignon;rdeča zvrst;mikrooksigenacija;kisik;fenoli;tanini;antocianini;barve;trpkost;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [Biotehniška fakulteta, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva]
UDK: 663.222:663.256/.257:546.21:547.56
COBISS: 650615 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 355
Št. prenosov: 93
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of oxygen intake on maturing of red wines
Sekundarne ključne besede: wines;Merlot;Cabernet Sauvignon;red cuvée;microoxygenation;oxygen;phenols;tannins;anthocyanins;colour;astringency;sensory characteristics;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva
Strani: XI, 96 f.
ID: 12014873