| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Vardjan] |
| UDK: | 579.67:637.146.21:579.864:641.1 |
| COBISS: |
4536184
|
| Št. ogledov: | 434 |
| Št. prenosov: | 92 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Study of functional effects of kefiran producing lactobacilli and kefiran |
| Sekundarne ključne besede: | kefir;kefir grains;microbiota;lactobacilli;kefiran;cholesterol;laboratory rats;oxidative stress;antioxidative activity;functional foods; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
| Strani: | XIII, 130 f. |
| ID: | 12016876 |