Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Vardjan] |
UDK: | 579.67:637.146.21:579.864:641.1 |
COBISS: | 4536184 |
Št. ogledov: | 434 |
Št. prenosov: | 92 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Study of functional effects of kefiran producing lactobacilli and kefiran |
Sekundarne ključne besede: | kefir;kefir grains;microbiota;lactobacilli;kefiran;cholesterol;laboratory rats;oxidative stress;antioxidative activity;functional foods; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | XIII, 130 f. |
ID: | 12016876 |