| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Vardjan] | 
| UDK: | 579.67:637.146.21:579.864:641.1 | 
| COBISS: | 4536184   | 
| Št. ogledov: | 434 | 
| Št. prenosov: | 92 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Study of functional effects of kefiran producing lactobacilli and kefiran | 
| Sekundarne ključne besede: | kefir;kefir grains;microbiota;lactobacilli;kefiran;cholesterol;laboratory rats;oxidative stress;antioxidative activity;functional foods; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. | 
| Strani: | XIII, 130 f. | 
| ID: | 12016876 |