Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [G. Vozel] |
UDK: | 637.146.21:579.67 |
COBISS: | 4619640 |
Št. ogledov: | 401 |
Št. prenosov: | 90 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Stability of lactobacili and yeasts populations in kefir grains and kefir |
Sekundarne ključne besede: | kefir;kefir grains;microbiota;microbial communities;laktobacilli;yeasts;kefiran;molecular techniques;PCR;DGGE; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 62 f., [1] f. pril. |
ID: | 12018994 |