| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2010 | 
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [V. Valenčič] | 
| UDK: | 664.8.02.03+579.67:634.63:543.06 | 
| COBISS: | 3752056   | 
| Št. ogledov: | 386 | 
| Št. prenosov: | 61 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of production technology on the quality of table olives from Slovenian Istria | 
| Sekundarne ključne besede: | table olives;table olives fermentation;Olea europaea L.;`Štorta`;`Istrska belica`;biophenols;hydroxytyrosol;tyrosol;HPLC;antioxidant activity;DPPH;yeasts;restriction fragments;sensory attributes; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija | 
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva | 
| Strani: | XII, 91 f., [18] f. pril. | 
| ID: | 12016885 |