| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [V. Valenčič] |
| UDK: | 664.8.02.03+579.67:634.63:543.06 |
| COBISS: |
3752056
|
| Št. ogledov: | 386 |
| Št. prenosov: | 61 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of production technology on the quality of table olives from Slovenian Istria |
| Sekundarne ključne besede: | table olives;table olives fermentation;Olea europaea L.;`Štorta`;`Istrska belica`;biophenols;hydroxytyrosol;tyrosol;HPLC;antioxidant activity;DPPH;yeasts;restriction fragments;sensory attributes; |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva |
| Strani: | XII, 91 f., [18] f. pril. |
| ID: | 12016885 |