doktorska disertacija
Vasilij Valenčič (Avtor), Terezija Golob (Mentor), Sonja Smole Možina (Komentor)

Povzetek

Vpliv tehnoloških postopkov na kakovost namiznih oljk Slovenske Istre

Ključne besede

namizne oljke;fermentacija namiznih oljk;Olea europaea L.;`Štorta`;`Istrska belica`;biofenoli;hidroksitirosol;tirosol;HPLC;antioksidativna učinkovitost;DPPH;kvasovke;restrikcijski fragmenti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [V. Valenčič]
UDK: 664.8.02.03+579.67:634.63:543.06
COBISS: 3752056 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 386
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of production technology on the quality of table olives from Slovenian Istria
Sekundarne ključne besede: table olives;table olives fermentation;Olea europaea L.;`Štorta`;`Istrska belica`;biophenols;hydroxytyrosol;tyrosol;HPLC;antioxidant activity;DPPH;yeasts;restriction fragments;sensory attributes;
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva
Strani: XII, 91 f., [18] f. pril.
ID: 12016885
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, molecular tools for genetic mapping and association studies