Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [V. Valenčič] |
UDK: | 664.8.02.03+579.67:634.63:543.06 |
COBISS: | 3752056 |
Št. ogledov: | 386 |
Št. prenosov: | 61 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of production technology on the quality of table olives from Slovenian Istria |
Sekundarne ključne besede: | table olives;table olives fermentation;Olea europaea L.;`Štorta`;`Istrska belica`;biophenols;hydroxytyrosol;tyrosol;HPLC;antioxidant activity;DPPH;yeasts;restriction fragments;sensory attributes; |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva |
Strani: | XII, 91 f., [18] f. pril. |
ID: | 12016885 |