diplomsko delo, univerzitetni študij
Urška Kočevar (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Jasna Bertoncelj (Mentor)

Povzetek

Vpliv temperature in časa segrevanja na nekatere fizikalnokemijske lastnosti medu

Ključne besede

med;akacijev med;cvetlični med;kostanjev med;gozdni med;fizikalnokemijske lastnosti;temperatura;čas segrevanja;aktivnost encima diastaze;vsebnost HMF;vsebnost skupnih fenolnih spojin;antioksidativna učinkovitost;barva medu;korelacije;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Kočevar]
UDK: 638.165:543.5
COBISS: 4685688 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 295
Št. prenosov: 82
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of temperature and time of heating on selected physicochemical properties of honey
Sekundarne ključne besede: honey;acacia honey;multifloral honey;chestnut honey;forest honey;physicochemical properties;temperature;time of heating;diastase activity;HMF content;total phenolic content;antioxidant activity;honey colour;correlations;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 64 f., [4] f. pril.
ID: 12016954