Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [U. Kočevar] |
UDK: | 638.165:543.5 |
COBISS: | 4685688 |
Št. ogledov: | 295 |
Št. prenosov: | 82 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Effect of temperature and time of heating on selected physicochemical properties of honey |
Sekundarne ključne besede: | honey;acacia honey;multifloral honey;chestnut honey;forest honey;physicochemical properties;temperature;time of heating;diastase activity;HMF content;total phenolic content;antioxidant activity;honey colour;correlations; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 64 f., [4] f. pril. |
ID: | 12016954 |