Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [I. Palčar] |
UDK: | 641.84:641.1:621.798:543.92 |
COBISS: | 4677496 |
Št. ogledov: | 273 |
Št. prenosov: | 62 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Setting up the criteria for the sensory evaluation of sandwiches |
Sekundarne ključne besede: | fast food;sandwiches;sandwich packaging;storage of sandwiches;energy value;chemical composition;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 53 f. |
ID: | 12016969 |