| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [I. Palčar] |
| UDK: | 641.84:641.1:621.798:543.92 |
| COBISS: |
4677496
|
| Št. ogledov: | 273 |
| Št. prenosov: | 62 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Setting up the criteria for the sensory evaluation of sandwiches |
| Sekundarne ključne besede: | fast food;sandwiches;sandwich packaging;storage of sandwiches;energy value;chemical composition;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 53 f. |
| ID: | 12016969 |