Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Anzeljc] |
UDK: | 641.1:664.9:664.41:543.92 |
COBISS: | 4292472 |
Št. ogledov: | 299 |
Št. prenosov: | 72 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Acceptance of meat balls in tomato sauce with less salt |
Sekundarne ključne besede: | ready to eat foods;meat balls;salt;reducing salt;salt content;tomato sauce;chemical composition;sensory properties;texture; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 52 f. |
ID: | 12021295 |