| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [B. Primožič] |
| UDK: | 637.52+664.934:664.41 |
| COBISS: |
4134008
|
| Št. ogledov: | 303 |
| Št. prenosov: | 93 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Acceptance of liver pate with reduced content of salt and sodium |
| Sekundarne ključne besede: | meat products;pâté;liver pâté;nitrite salt;phosphates;reducing salt;color;texture;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 60 f. |
| ID: | 12021336 |