diplomsko delo, univerzitetni študij
Blažka Primožič (Avtor), Nataša Šegatin (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija

Ključne besede

mesni izdelki;paštete;jetrna pašteta;morska sol;nitritna sol;fosfati;zmanjševanje soli;barva;tekstura;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [B. Primožič]
UDK: 637.52+664.934:664.41
COBISS: 4134008 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 303
Št. prenosov: 93
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Acceptance of liver pate with reduced content of salt and sodium
Sekundarne ključne besede: meat products;pâté;liver pâté;nitrite salt;phosphates;reducing salt;color;texture;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 60 f.
ID: 12021336
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij