| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Torjan] |
| UDK: | 637.524+664.92:664.41:543.92 |
| COBISS: |
4292984
|
| Št. ogledov: | 315 |
| Št. prenosov: | 54 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Acceptability of Carniolan sausage with reduced nitrite and salt content |
| Sekundarne ključne besede: | meat products;Carniolan sausage;nitrite salt;table salt;reduced salt content;flavour;color;sensory quality; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 49 f. |
| ID: | 12021292 |