diplomsko delo, univerzitetni študij
Mateja Torjan (Avtor), Jasna Bertoncelj (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Lea Demšar (Komentor)

Povzetek

Senzorična sprejemljivost kranjske klobase z manj nitritne in kuhinjske soli

Ključne besede

mesni izdelki;kranjska klobasa;nitritna sol;kuhinjska sol;manjša vsebnost soli;aroma;barva;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Torjan]
UDK: 637.524+664.92:664.41:543.92
COBISS: 4292984 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 315
Št. prenosov: 54
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Acceptability of Carniolan sausage with reduced nitrite and salt content
Sekundarne ključne besede: meat products;Carniolan sausage;nitrite salt;table salt;reduced salt content;flavour;color;sensory quality;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 49 f.
ID: 12021292
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo
, diplomsko delo, univerzitetni študij