diplomsko delo, univerzitetni študij
Amadeja Rožman (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Vpliv zmanjšanja vsebnosti in zamenjave nitritne soli na kakovost prekajenih šunk

Ključne besede

šunka;prekajena šunka;nitritna sol;nadomestek soli;fosfati;zmanjševanje soli;barva;slanost;senzorične lastnosti;tehnološka kakovost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Rožman]
UDK: 637.525.3+664.92:664.41:543.92
COBISS: 4292728 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 229
Št. prenosov: 41
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of nitrite salt content reduction and substitution on smoked cooked hams quality
Sekundarne ključne besede: ham;smoked ham;nitrite salt;salt substitute;phosphates;reducing salt;color;saltiness;sensory characteristics;technology properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 66 f.
ID: 12021294
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij