| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Rožman] |
| UDK: | 637.525.3+664.92:664.41:543.92 |
| COBISS: |
4292728
|
| Št. ogledov: | 229 |
| Št. prenosov: | 41 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of nitrite salt content reduction and substitution on smoked cooked hams quality |
| Sekundarne ključne besede: | ham;smoked ham;nitrite salt;salt substitute;phosphates;reducing salt;color;saltiness;sensory characteristics;technology properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 66 f. |
| ID: | 12021294 |