Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Rožman] |
UDK: | 637.525.3+664.92:664.41:543.92 |
COBISS: | 4292728 |
Št. ogledov: | 229 |
Št. prenosov: | 41 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Effect of nitrite salt content reduction and substitution on smoked cooked hams quality |
Sekundarne ključne besede: | ham;smoked ham;nitrite salt;salt substitute;phosphates;reducing salt;color;saltiness;sensory characteristics;technology properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 66 f. |
ID: | 12021294 |