diplomsko delo, univerzitetni študij
Urša Petelin (Avtor), Tomaž Požrl (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Vpliv zmanjšanja vsebnosti in vrste sladkorjev na kakovost različnih biskvitov

Ključne besede

biskviti;sladkor;vsebnost sladkorja;koruzni škrob;pšenična moka;brezglutenska moka;senzorične lastnosti;fizikalno-kemijske lastnosti;tekstura biskvitov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Petelin]
UDK: 664.68+664.64:641.1:543.2/.9
COBISS: 4114552 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 330
Št. prenosov: 94
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂeffect of reduction and different type of added sugars on quality of sponge cakes
Sekundarne ključne besede: sponge cakes;sugars;sugar content;corn starch;wheat flour;gluten-free flour;sensory properties;physico-chemical properties;texture of sponge cakes;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 53 f.
ID: 12021343