Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [U. Petelin] |
UDK: | 664.68+664.64:641.1:543.2/.9 |
COBISS: | 4114552 |
Št. ogledov: | 330 |
Št. prenosov: | 94 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffect of reduction and different type of added sugars on quality of sponge cakes |
Sekundarne ključne besede: | sponge cakes;sugars;sugar content;corn starch;wheat flour;gluten-free flour;sensory properties;physico-chemical properties;texture of sponge cakes; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 53 f. |
ID: | 12021343 |