| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [U. Petelin] |
| UDK: | 664.68+664.64:641.1:543.2/.9 |
| COBISS: |
4114552
|
| Št. ogledov: | 330 |
| Št. prenosov: | 94 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffect of reduction and different type of added sugars on quality of sponge cakes |
| Sekundarne ključne besede: | sponge cakes;sugars;sugar content;corn starch;wheat flour;gluten-free flour;sensory properties;physico-chemical properties;texture of sponge cakes; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 53 f. |
| ID: | 12021343 |