diplomsko delo, univerzitetni študij
Irena Palčar (Avtor), Mojca Korošec (Recenzent), Lea Demšar (Mentor)

Povzetek

Postavitev kriterijev za senzorično vrednotenje sendvičev

Ključne besede

hitra hrana;sendviči;pakiranje sendvičev;skladiščenje sendvičev;energijska vrednost;kemijska sestava;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Palčar]
UDK: 641.84:641.1:621.798:543.92
COBISS: 4677496 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 273
Št. prenosov: 62
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Setting up the criteria for the sensory evaluation of sandwiches
Sekundarne ključne besede: fast food;sandwiches;sandwich packaging;storage of sandwiches;energy value;chemical composition;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 53 f.
ID: 12016969