| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [U. Mervič] |
| UDK: | 637.5:636.1:613.2:641.1:543.2/.9 |
| COBISS: |
4665976
|
| Št. ogledov: | 339 |
| Št. prenosov: | 49 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional value of horse meat and products |
| Sekundarne ključne besede: | horse meat;human nutrition;nutritional value;physical-chemical properties;Posavec horse;horse meat products;fatty acid composition;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 50 f. |
| ID: | 12018988 |