diplomsko delo, univerzitetni študij
Uroš Mervič (Avtor), Nataša Šegatin (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Prehranska vrednost konjskega mesa in izdelkov

Ključne besede

konjsko meso;prehrana;prehranska vrednost;fizikalno-kemijske lastnosti;posavski konj;konjske mesnine;maščobnokislinska sestava;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Mervič]
UDK: 637.5:636.1:613.2:641.1:543.2/.9
COBISS: 4665976 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 339
Št. prenosov: 49
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value of horse meat and products
Sekundarne ključne besede: horse meat;human nutrition;nutritional value;physical-chemical properties;Posavec horse;horse meat products;fatty acid composition;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 50 f.
ID: 12018988