magistrsko delo

Povzetek

Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenja

Ključne besede

rdeča pesa;Beta vulgaris;korenje;Daucus carota;sušenje živil;vakuumsko sušenje;konvekcijsko sušenje;zelenjavni čips;prehranska vrednost;fizikalno-kemijske lastnosti;spremembe pri sušenju živil;antioksidativni potencial;askorbinska kislina;karotenoidi;maščobnokislinska sestava;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Kastelic Švab]
UDK: 664.834.047:543.2/.9:641.1(043)=163.6
COBISS: 887159 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 383
Št. prenosov: 87
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value of beetroot and carrot chips prepared by different drying processes
Sekundarne ključne besede: beetroot;Beta vulgaris;carrot;Daucus carota;food drying;vacuum drying;convection drying;vegetable chips;nutrition value;physicochemical properties;changes on drying foods;antioxidative potential;ascorbic acid;carotenoids;fatty acid composition;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak.
Strani: XIII, 116, [1] f. pril.
ID: 12014816