Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Kastelic Švab] |
UDK: | 664.834.047:543.2/.9:641.1(043)=163.6 |
COBISS: | 887159 |
Št. ogledov: | 383 |
Št. prenosov: | 87 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Nutritional value of beetroot and carrot chips prepared by different drying processes |
Sekundarne ključne besede: | beetroot;Beta vulgaris;carrot;Daucus carota;food drying;vacuum drying;convection drying;vegetable chips;nutrition value;physicochemical properties;changes on drying foods;antioxidative potential;ascorbic acid;carotenoids;fatty acid composition;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. |
Strani: | XIII, 116, [1] f. pril. |
ID: | 12014816 |