diplomsko delo, univerzitetni študij
Gašper Vozel (Avtor), Polona Jamnik (Recenzent), Irena Rogelj (Mentor)

Povzetek

Stabilnost populacije laktobacilov in kvasovk v kefirnem zrnu in kefirju

Ključne besede

kefir;kefirna zrna;mikrobiota;mikrobne združbe;laktobacili;kvasovke;kefiran;molekularne tehnike;PCR;DGGE;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [G. Vozel]
UDK: 637.146.21:579.67
COBISS: 4619640 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 401
Št. prenosov: 90
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Stability of lactobacili and yeasts populations in kefir grains and kefir
Sekundarne ključne besede: kefir;kefir grains;microbiota;microbial communities;laktobacilli;yeasts;kefiran;molecular techniques;PCR;DGGE;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 62 f., [1] f. pril.
ID: 12018994