| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [G. Vozel] | 
| UDK: | 637.146.21:579.67 | 
| COBISS: | 4619640   | 
| Št. ogledov: | 401 | 
| Št. prenosov: | 90 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Stability of lactobacili and yeasts populations in kefir grains and kefir | 
| Sekundarne ključne besede: | kefir;kefir grains;microbiota;microbial communities;laktobacilli;yeasts;kefiran;molecular techniques;PCR;DGGE; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XIII, 62 f., [1] f. pril. | 
| ID: | 12018994 |