diplomsko delo, univerzitetni študij
Klaudija Vidali (Avtor), Tatjana Košmerl (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Vpliv modificirane atmosfere na fizikalno-kemijske parametre norveških češenj (Prunus avium)

Ključne besede

češnje;Prunus avium;skladiščenje češenj;normalna atmosfera;modificirana atmosfera;fizikalno-kemijske lastnosti;polifenoli;antioksidativni potencial;barva češenj;trdota češenj;suha snov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Vidali]
UDK: 664.8.03:634.23:547.56:543.61
COBISS: 4416376 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 261
Št. prenosov: 54
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of modified atmosphere on physical and chemical parameters of Norway cherries (Prunus avium L.)
Sekundarne ključne besede: cherries;Prunus avium;storage of cherries;normal atmosphere;modified atmosphere;physico-chemical properties;polypenols;antioxidative potential;colour of cherries;firmness of cherries;soluble solids;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 49 f.
ID: 12019009