Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [K. Vidali] |
UDK: | 664.8.03:634.23:547.56:543.61 |
COBISS: | 4416376 |
Št. ogledov: | 261 |
Št. prenosov: | 54 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of modified atmosphere on physical and chemical parameters of Norway cherries (Prunus avium L.) |
Sekundarne ključne besede: | cherries;Prunus avium;storage of cherries;normal atmosphere;modified atmosphere;physico-chemical properties;polypenols;antioxidative potential;colour of cherries;firmness of cherries;soluble solids; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 49 f. |
ID: | 12019009 |