| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [K. Vidali] |
| UDK: | 664.8.03:634.23:547.56:543.61 |
| COBISS: |
4416376
|
| Št. ogledov: | 261 |
| Št. prenosov: | 54 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of modified atmosphere on physical and chemical parameters of Norway cherries (Prunus avium L.) |
| Sekundarne ključne besede: | cherries;Prunus avium;storage of cherries;normal atmosphere;modified atmosphere;physico-chemical properties;polypenols;antioxidative potential;colour of cherries;firmness of cherries;soluble solids; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 49 f. |
| ID: | 12019009 |