| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Gostečnik] | 
| UDK: | 579.67:579.2.083:664.66 | 
| COBISS: | 4394872   | 
| Št. ogledov: | 346 | 
| Št. prenosov: | 67 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |  | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Comparison of conventional and alternative microbiological analyses of mini bakery products | 
| Sekundarne ključne besede: | foods;bakery products;traditional microbiological methods;RIDA COUNT tests;method comparisment;enterobacteria;Escherichia coli;Staphylococcus aureus;plate count; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | IX, 60 f. | 
| ID: | 12019010 |