diplomsko delo, univerzitetni študij
Mojca Gostečnik (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Barbara Jeršek (Mentor)

Povzetek

Primerjava klasičnih in alternativnih mikrobioloških preiskav mini pekovskih izdelkov

Ključne besede

živila;pekovski izdelki;klasične mikrobiološke metode;testi RIDA COUNT;primerjava metod;enterobakterije;Escherichia coli;Staphylococcus aureus;skupno število mikroorganizmov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Gostečnik]
UDK: 579.67:579.2.083:664.66
COBISS: 4394872 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 346
Št. prenosov: 67
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Comparison of conventional and alternative microbiological analyses of mini bakery products
Sekundarne ključne besede: foods;bakery products;traditional microbiological methods;RIDA COUNT tests;method comparisment;enterobacteria;Escherichia coli;Staphylococcus aureus;plate count;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 60 f.
ID: 12019010
Priporočena dela:
, modifications of the linker and the benzodioxane scaffold and their effects on antimicrobial activity