Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Gostečnik] |
UDK: | 579.67:579.2.083:664.66 |
COBISS: | 4394872 |
Št. ogledov: | 346 |
Št. prenosov: | 67 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Comparison of conventional and alternative microbiological analyses of mini bakery products |
Sekundarne ključne besede: | foods;bakery products;traditional microbiological methods;RIDA COUNT tests;method comparisment;enterobacteria;Escherichia coli;Staphylococcus aureus;plate count; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 60 f. |
ID: | 12019010 |