| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Demšar] | 
| UDK: | 637.523/.524:543.92 | 
| COBISS: | 4293240   | 
| Št. ogledov: | 342 | 
| Št. prenosov: | 61 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Sensory characteristics of Slovenia blood sausage krvavica | 
| Sekundarne ključne besede: | meat products;blood sausages;spices;sensory properties;chemical composition; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 68 f., [6] f. pril. | 
| ID: | 12021289 |