Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Demšar] |
UDK: | 637.523/.524:543.92 |
COBISS: | 4293240 |
Št. ogledov: | 342 |
Št. prenosov: | 61 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Sensory characteristics of Slovenia blood sausage krvavica |
Sekundarne ključne besede: | meat products;blood sausages;spices;sensory properties;chemical composition; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 68 f., [6] f. pril. |
ID: | 12021289 |