povezava s proizvodno prakso
Maja Gantar (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Profil senzoričnih lastnosti krvavic na Slovenskem

Ključne besede

mesni izdelki;krvavice;začimbe;senzorične lastnosti;kemijska sestava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Demšar]
UDK: 637.523/.524:543.92
COBISS: 4293240 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 342
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Sensory characteristics of Slovenia blood sausage krvavica
Sekundarne ključne besede: meat products;blood sausages;spices;sensory properties;chemical composition;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 68 f., [6] f. pril.
ID: 12021289