| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [N. Čretnik] |
| UDK: | 637.524:543.61:543.92 |
| COBISS: |
4434296
|
| Št. ogledov: | 328 |
| Št. prenosov: | 65 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Physicochemical and sensory characterization of Carniola sausage |
| Sekundarne ključne besede: | meat products;semi-preserved sausages;Carniola sausage;quality of Carniola sausage;chemical composition;physicochemical properties;sensory characteristics;chemometrics; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 59 f. |
| ID: | 12014807 |