magistrsko delo
Nadja Čretnik (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Fizikalno-kemijska in senzorična karakterizacija kranjskih klobas

Ključne besede

mesni izdelki;poltrajne klobase;kranjska klobasa;kakovost kranjskih klobas;kemijska sestava;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;kemometrija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [N. Čretnik]
UDK: 637.524:543.61:543.92
COBISS: 4434296 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 328
Št. prenosov: 65
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Physicochemical and sensory characterization of Carniola sausage
Sekundarne ključne besede: meat products;semi-preserved sausages;Carniola sausage;quality of Carniola sausage;chemical composition;physicochemical properties;sensory characteristics;chemometrics;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 59 f.
ID: 12014807
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, povezava s proizvodno prakso
, diplomsko delo