Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [N. Čretnik] |
UDK: | 637.524:543.61:543.92 |
COBISS: | 4434296 |
Št. ogledov: | 328 |
Št. prenosov: | 65 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Physicochemical and sensory characterization of Carniola sausage |
Sekundarne ključne besede: | meat products;semi-preserved sausages;Carniola sausage;quality of Carniola sausage;chemical composition;physicochemical properties;sensory characteristics;chemometrics; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 59 f. |
ID: | 12014807 |