Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Torjan] |
UDK: | 637.524+664.92:664.41:543.92 |
COBISS: | 4292984 |
Št. ogledov: | 315 |
Št. prenosov: | 54 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Acceptability of Carniolan sausage with reduced nitrite and salt content |
Sekundarne ključne besede: | meat products;Carniolan sausage;nitrite salt;table salt;reduced salt content;flavour;color;sensory quality; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 49 f. |
ID: | 12021292 |