| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Anzeljc] |
| UDK: | 641.1:664.9:664.41:543.92 |
| COBISS: |
4292472
|
| Št. ogledov: | 299 |
| Št. prenosov: | 72 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Acceptance of meat balls in tomato sauce with less salt |
| Sekundarne ključne besede: | ready to eat foods;meat balls;salt;reducing salt;salt content;tomato sauce;chemical composition;sensory properties;texture; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 52 f. |
| ID: | 12021295 |