diplomsko delo, univerzitetni študij
Jana Anzeljc (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Sprejemljivost čuftov v paradižnikovi omaki z manj soli

Ključne besede

gotove jedi;čufti;sol;zmanjševanje vsebnosti soli;vsebnost soli;paradižnikova omaka;kemijska sestava;senzorične lastnosti;tekstura;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Anzeljc]
UDK: 641.1:664.9:664.41:543.92
COBISS: 4292472 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 299
Št. prenosov: 72
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Acceptance of meat balls in tomato sauce with less salt
Sekundarne ključne besede: ready to eat foods;meat balls;salt;reducing salt;salt content;tomato sauce;chemical composition;sensory properties;texture;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 52 f.
ID: 12021295
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij