| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [V. Veble] |
| UDK: | 663.221:663.251/.253:543.2/.9 |
| COBISS: |
4236152
|
| Št. ogledov: | 333 |
| Št. prenosov: | 57 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Impact of different clones and maceration on selected chemical parameters of Sauvignon blanc wines |
| Sekundarne ključne besede: | wines;white wines;Sauvignon blanc;clones;wine quality;maceration;physicochemical properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 54 f. |
| ID: | 12021307 |