diplomsko delo, univerzitetni študij
Vid Veble (Avtor), Milica Kač (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor)

Povzetek

Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon

Ključne besede

vino;bela vina;sauvignon;kloni;kakovost vina;maceracija;fizikalnokemijske lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [V. Veble]
UDK: 663.221:663.251/.253:543.2/.9
COBISS: 4236152 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 333
Št. prenosov: 57
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of different clones and maceration on selected chemical parameters of Sauvignon blanc wines
Sekundarne ključne besede: wines;white wines;Sauvignon blanc;clones;wine quality;maceration;physicochemical properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 54 f.
ID: 12021307