| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [V. Veble] | 
| UDK: | 663.221:663.251/.253:543.2/.9 | 
| COBISS: | 
                
                    4236152
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 333 | 
| Št. prenosov: | 57 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Impact of different clones and maceration on selected chemical parameters of Sauvignon blanc wines | 
| Sekundarne ključne besede: | wines;white wines;Sauvignon blanc;clones;wine quality;maceration;physicochemical properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 54 f. | 
| ID: | 12021307 |