Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [V. Veble] |
UDK: | 663.221:663.251/.253:543.2/.9 |
COBISS: | 4236152 |
Št. ogledov: | 333 |
Št. prenosov: | 57 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Impact of different clones and maceration on selected chemical parameters of Sauvignon blanc wines |
Sekundarne ključne besede: | wines;white wines;Sauvignon blanc;clones;wine quality;maceration;physicochemical properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 54 f. |
ID: | 12021307 |