diplomsko delo, univerzitetni študij
Tanja Jus (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Vpliv različnih bentonitov na doseženo beljakovinsko stabilnost belih vin

Ključne besede

vino;bela vina;mošt;beljakovine;beljakovinska motnost;stabilizacija vina;čiščenje vina;enološka sredstva;bentonit;želatina;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Jus]
UDK: 663.256/.257:663.221:543.61
COBISS: 4181624 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 309
Št. prenosov: 66
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of different bentonites to achieve protein stability of white wines
Sekundarne ključne besede: wines;white wines;must;proteins;protein haze;wine stabilization;fining wines;enological agents;bentonite;gelatin;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 99 f., [13] f. pril.
ID: 12021327