Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Jus] |
UDK: | 663.256/.257:663.221:543.61 |
COBISS: | 4181624 |
Št. ogledov: | 309 |
Št. prenosov: | 66 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Impact of different bentonites to achieve protein stability of white wines |
Sekundarne ključne besede: | wines;white wines;must;proteins;protein haze;wine stabilization;fining wines;enological agents;bentonite;gelatin; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 99 f., [13] f. pril. |
ID: | 12021327 |