diplomsko delo, univerzitetni študij
Mojca Primožič (Avtor), Lea Pogačnik (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Sprejemljivost mesne emulzije z manj soli in natrija

Ključne besede

emulzije;mesne emulzije;vsebnost soli;nitritna sol;morska sol;kosmičena sol;solni cvet;fizikalno-kemijske lastnosti;tekstura;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Primožič]
UDK: 637.52.035:664.4
COBISS: 4114808 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 338
Št. prenosov: 65
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Acceptance of meat emulsion with less salt and sodium
Sekundarne ključne besede: emulsions;meat emulsions;content of salt;nitrite salt;sea salt;flake salt;salt flower;physicochemical properties;texture;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 57 f.
ID: 12021341