| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Primožič] |
| UDK: | 637.52.035:664.4 |
| COBISS: |
4114808
|
| Št. ogledov: | 338 |
| Št. prenosov: | 65 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Acceptance of meat emulsion with less salt and sodium |
| Sekundarne ključne besede: | emulsions;meat emulsions;content of salt;nitrite salt;sea salt;flake salt;salt flower;physicochemical properties;texture;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 57 f. |
| ID: | 12021341 |