Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Primožič] |
UDK: | 637.52.035:664.4 |
COBISS: | 4114808 |
Št. ogledov: | 338 |
Št. prenosov: | 65 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Acceptance of meat emulsion with less salt and sodium |
Sekundarne ključne besede: | emulsions;meat emulsions;content of salt;nitrite salt;sea salt;flake salt;salt flower;physicochemical properties;texture;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 57 f. |
ID: | 12021341 |