diplomsko delo
Karmen Zaletelj (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Andreja Čanžek Majhenič (Mentor), Petra Mohar Lorbeg (Komentor)

Povzetek

Kakovost sirov gavda na slovenskem trgu

Ključne besede

mlečni izdelki;siri;gavda;kakovost;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Zaletelj]
UDK: 637.3(043.2)
COBISS: 3783304 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 309
Št. prenosov: 41
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Quality of Gouda cheese on Slovenian market
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Odd. za zootehniko
Strani: IX, 37 f.
ID: 12328908
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo