diplomsko delo, univerzitetni študij
Urška Jurca (Avtor), Irena Rogelj (Recenzent), Andrej Lavrenčič (Mentor), Alenka Levart (Komentor)

Povzetek

Maščobnokislinska sestava sirov v Sloveniji

Ključne besede

mlečni izdelki;siri;sestava;maščobne kisline;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Jurca]
UDK: 637.3(043.2)
COBISS: 2358408 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 148
Št. prenosov: 26
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fatty acids composition of Slovenian cheeses
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: X, 54 f.
ID: 12336004