diplomsko delo
Rok Novak (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Irena Rogelj (Mentor), Alenka Levart (Komentor)

Povzetek

Maščobnokislinska sestava kraškega ovčjega sira

Ključne besede

ovce;siri;kraški ovčji sir;sestava;maščobne kisline;CLA;sezona;paša;Slovenija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [R. Novak]
UDK: 636.3:637.3(043.2)
COBISS: 1845128 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 293
Št. prenosov: 47
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fatty acid profile of Karst ewe's cheese
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za zootehniko. Mentor: Irena Rogelj, somentor: Alenka Levart
Strani: X, 66 f.
ID: 12341688